Täällä ollaan sairastettu koko perhe enemmän tai vähemmän, mies paukuttaa yskäänsä sen verran lahjakkaasti että pelkään kattopaneelien tippumista katosta! Itselläni on "aamuflunssa" eli vain aamuisin tuntuu että maailma kaatuu päälle, Rasmus on muuten terve paitsi räkä valuu ja yskittää.
Ikuisesta puheenaiheesta, säästä! Tänne satoi ihanaa lunta toissapäivänä ja oli pakko napata kuva!989618.jpg
Harmi vain että se suli jo iltasella pois. Mieskin sai lumesta vihdoin käsityksen että pitäisi ne talvirenkaat tosiaan laittaa alle. Ja nyt ne on!
Meillä on samantapaisia nukkumisongelmia kun kaapolla (kaapon seikkailut)
Eilen meillä mentiin nukkumaan puoli kaksitoista jumalattoman huudon säestyksellä ja pinnojen paukahtamisäänillä (tosin pidin mölyt mahassani) poika huutaa väsymystään niin kauan että body on läpimärkä ja hiukset myös, nukkumaan ei haluta mennä sitten millään! Onneksi meillä ei enää syödä öisin, se tästä vielä puuttuisikin! Aamulla herättiin puoli seitsemän aikoihin, tämä ei ole enää kivaa !!! Tänään sitten valvotetaan tuota unimattia sen verran että jäisi yhdet päikkärit pois tai korkeintaan annetaan nukkua 15min.
Rasmuksen pahin painajainen on nenä-friidu (vai onkohan se friida) mainio pikkuniistäjän kauas taakseen syrjäyttänyt vehje jolla imetään limaa lapsen nenästä. Kuulostaa inhottavalle ja sitä se varmasti onkin. Kun otan tuon kyseisen kapistuksen esiin, poika alkaa aina: päpäpäpäpppäppppbppää ja laittaa kädet nenään eteen ja "nyrpistelee" , tietää jo mikä se on. Kauhean tappelemisen jälkeen on sitten pojalla puhdas nenu ja äitillä hiki päässä. Mutta pääasia että se auttaa.
Toivottavasti tämä flunssan paholainen karkaisi äkkiä meistä pois!
Hyvää viikkoa kaikille!