Terve taas kaikille. Flunssa alkaa olla takanapäin, mitä nyt nenut vuotaa jokaisella enemmän tai vähemmän! Rasmus oppi uuden hienon taidon eilen (tai no toissayönä) jolloin äitillä ja isällä tuli kauhea hoppu keskellä yötä laskea pinnasänkyä kun poika heräs keskellä yötä, nakkas tutin lattialle ja nousi polvilleen "seisomaan" poitsu ajatteli että tutin noutaa lattialta:)
994943.jpg
siitähän sitten riemu synty. Toissayö meni persiilleen poika heräili viiden minuutin välein, liekö niin innostunu istumisesta vai liekö hampaita tekevän. Niitä on edelleen puhdas nolla. Kyllä niitä kerkeää sitten kitisemään myöhemminkin!

Saimme VIHDOINKIN uuden asunnon. Pääsemme tästä 55 neliön asunnosta 79 neliöiseen lähemmäksi keskustaa, toisaalta ei tässäkään asunnossa vikaa ole, mutta samansuuruinen vuokra ja kuitenkin NIIN paljon enemmän tilaa. Eilen tarttui jo kirpparilta ihana taulusetti mukaan uutta asuntoa varten, ja mikä parasta Rasmus saa oman huoneen! Ja äiskä pääsee sisustamaan!

Poika alkaa heräilemään päikkäreiltä, lähdemme tänään reissuun ja olen koneelta pois ensi viikon loppuun! Tapailemisiin ja hyvää loppusyksyä kaikille!

Blue-bloginapin tekijälle vielä suurensuuret kiitokset napista!!!

nyt pakkailemaan ja sitten mennään!!!