5KK!

tuulta ja tappuraa

Kauheat ilmat päällänsä täällä pohjoosessa, tuulee mahdottomasti ja sataa vielä vettä päälle. Kunnon äiti tietenki menis näilläkin keleillä ulkoilemaan mutta me ollaan Rasmuksen kans päätetty löhötä sisällä ettei vilustuta.
Pojalla alkaa luonnetta olemaan VARSINKIN nukkumaan laittaessa.
Äsken tunnin piinallisen taistelun jälkeen nukahti sänkyynsä päikkäreille, sitä ennen kylläkin kokeilin sitä paljon puhuttua unikoulua. Eli lapsi sänkyynsä ja käydään väliajoin katsomassa ja huom. syliin ei saa ottaa.
Ja mitäs tapahtuikaan, tämä mamma löysi ittensä sängynlaidalta ihastelemassa tuhisevaa vauvaa sylissään ja oli onnellinen ku heti nukahti syliin ku en raskinu enää sängyssä piettää. että se siittä.

5kk !

Pikasesti neuvolakuulumisia.,

5kk 6450g, 65,5cm, hienosti oli kasvanut, painoa puoli kiloa ja pituutta kolmatta senttiä:) meidän ihana pieni luikku kippuravarvas, neuvolatäti sano että eihän tuossa kauaa mene ku alkaa liikkumaan etiäpäin niin kovasti aina touhussa.. tottahan se on ei ees nukkuessaan pysytä paikallaan, näin meilläpäin:)

Ja kerranku nukahetaan


niin sitten nukutaan neljättä tuntia putkeen eikä millään ylös. Tässä välissä käytiin asioilla ja poika nostettiin turvakaukaloon ja sitte kun tultiin kotiin niin siinähän sitten unet jatku..


Kannatti kirjottaa, nyt se tuhisee tuolla päikkäreitä !!
Harvinaista tähän aikaan!

Autossa ollaan kyllä aina tyytyväisiä:)

Niin mikä unirytmi?


Rasmuksella on uus harrastus, nukkumaan ei mennä sitten millään kun sen aika ois.
Kiukutaan ja silmät lopsuu kiinni mutta pitää silti nähä kaikkea, eikun telkkarit kiinni ja pitäs varmaan kaikki huonekalut ottaa pois jotta ei olis Mitään virikkeitä, meidän punanen sohvaki on maaailman parasta viihdettä sillon kun muuta mielenkiintosta ei ole näkyvillä, varsinki sen raapiminen.

Ja Päiväunet.. Olen kyllä kateellinen niille joiden lapset nukkuu nuita parin tunnin tirsoja. Rasmukselle hyvät unetki on 40 min päivällä, sitten kyllä nukuttaa kun isä tulee kotiin päivän hommista ja arvaatkaas olenko kerenny mitään tehdä..

Ei kai se auta. Nytkin herättiin "unilta"

lopuksi kuva missä vetimissä sitten nukahetaan kesken leikkien.

Rasmus 4 kk




Äiskän mölliäinen on jo 4kk, ja lihotuskuurille poika laitettiin kun paino ei ollut noussut kuukaudessa kun 400g mutta kummakos tuo kun pojalla pitää niin kiirettä ettei ees nukkuessaan ole paikoillaan :) noh banaania poskeen ja lisää pottua ja porkkanaa.